020 624 20 89
info@vandehare.nl
 
 

Dr.K Soap BAARD TONIC

Dr.K Soap  BAARD TONIC

Geformuleerd met alle natuurlijke ingrediënten, bevat deze voedende baard olie Apricot Kernel olie voor baard conditioning terwijl Jojoba-olie en vitamine E kalmeren en revitaliseren van de baard en onder de huid.
Ingrediënten omvatten:
Apricot Kernel olie: Een zeer milde natuurlijke olie. Koud geperst en verfijnd van de gedroogde kernels van de abrikoos vrucht, staat deze olie bekend om zijn vermogen om te dringen de huid zonder een olieachtige voelen. Rijk aan essentiële vetzuren (oliezuurgehalte, linoleic), deze olie is ook hoog gehalte aan vitamine A en C. De uitstekende verzachten en hydraterende eigenschappen zijn groot voor zowel gezicht en haren.
Jojoba-olie: Deze olie wordt verkregen uit de jojoba plant, die een blijvende struik inheems in Mexico en delen van de VS (Arizona, Californië is). Deze olie wordt veel gebruikt voor de doeleinden van de huid en het haar zorg, voornamelijk te wijten aan zijn gelijkenis met die van menselijke talg (natuurlijk uitgescheiden door de olie-klieren aanwezig onder de oppervlakte van de huid).
Bij regelmatig gebruik laat deze zeer voedende olie de baard zachte en gezond. Grote ruiken ook-dankzij de toevoeging van een subtiele mix van Rosemary, pepermunt andLavender essentiële oliën.
Voor de beste resultaten van toepassing een een paar druppels dagelijks 1 – 2 keer, masseren gedurende de baard en in de huid onder.
Handgemaakt in Ierland volgens strikte EU cosmetische richtlijnen.
Ingrediënten: Abrikoos (Prunus Armeniaca) Kernel olie, Jojoba (Simmondsia Chinensis) zaadolie, vitamine E (tocoferol), rozemarijn (Rosmarinus Officinalis) Leaf olie, olie van Pepermunt (Mentha Piperita), lavendelolie (Lavendula angustifolia), * limoneen, * Linalool-* optreden natuurlijk in essentiële oliën
Geen kunstmatige kleuren, geuren of conserveringsmiddelen.
Inhoud: 50ml (1.7 fl oz)

Tags:

Afspraak maken

Afspraak maken

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 15:30
Gesloten

Kapsalon award 2015

Bezoekadres

Van de Hare Amsterdam Barbers
Singel 274
1016 AC Amsterdam

Telefoon: 020 624 2089
E-mail: info@vandehare.nl

Wat zeggen anderen?

Facebook