020 624 20 89
info@vandehare.nl
 
 

Dr.K Soap AFTERSHAVE BALM

Dr.K Soap AFTERSHAVE BALM

Deze alle natuurlijke lotion bevat kokosolie en shea boter voor krachtige moisturization terwijl vitamine E en pepermunt etherische olie kalmeren en de huid te revitaliseren.

Coconut olie is een natuurlijke hydraterende creme (sussend) en heeft ook is gebruikt voor de behandeling van roos, huidinfecties en andere huid aandoeningen. Vanwege de olie en het hoge vetgehalte (ca. 90 percentage verzadigde vetten), het biedt geweldige hydraterende eigenschappen en is het perfecte ingredient voor rustgevende huid na de stress van het scheren.

Shea boter heeft lange tijd gebruikt in Afrika als een natuurlijke hydraterende Room (sussend) en is ook gebruikt voor de behandeling van brandwonden en andere huid aandoeningen. Shea boter bevat vitamine A en E, zowel van die tal van voordelen voor de huid hebben. Ingredienten omvatten: Kokosolie & Shea boter: slagroom te luchtig zachtheid, voor supreme hydraterende en conditionering Vitamine E: Antioxidant, onderhoudt huideigen olie evenwicht.

Geparfumeerd met pepermunt etherische olie – een verfrissende traktatie voor de zintuigen! Voor de beste resultaten, toepassen spaarzaam direct na het scheren. Handgemaakt in Ierland volgens strikte EU cosmetische richtlijnen.

Ingredienten: Shea (Butyrospermum parkii) boter, kokosnoot (Cocos Nucifera) olie, stijfsel van mais (Zea mays), Pepermunt (Mentha piperita) Etherische olie, vitamine E (tocoferol), * limoneen, * Linalool-* optreden natuurlijk in etherische olie Geen kunstmatige kleuren, geuren of conserveringsmiddelen. Inhoud: 60g / 100ml (2.1 oz / 3.4fl.oz)

Tags:

Afspraak maken

Afspraak maken

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 15:30
Gesloten

Kapsalon award 2015

Bezoekadres

Van de Hare Amsterdam Barbers
Singel 274
1016 AC Amsterdam

Telefoon: 020 624 2089
E-mail: info@vandehare.nl

Wat zeggen anderen?

Facebook