020 624 20 89
info@vandehare.nl
 
 

American Crew Citrus Mint Moisturizing Body Wash

American Crew Citrus Mint Moisturizing Body Wash

American Crew Citrus Mint Moisturizing Body Wash

PH-neutrale en verfrissende douchegel.
Citrus Mint Bodywash is een lichte, zachte gel. De mint ingredienten wekken de huid en verfrissen het gezicht en de rest van het lichaam. Moisturizing Bodywash verzorgt de huid intensief en beschermt tegen uitdroging. Het product bevat uitsluitend natuurlijke oliën (een combinatie van limoen, sinaasappel, pepermunt en groene munt) en absoluut geen synthetische geurstoffen. Citrus Mint Bodywash heeft een natuurlijke, stimulerende en verfrissende geur.

American Crew
American Crew is de Official Supplier to Men van uitstekende verzorgingsproducten. American Crew biedt u naast de vele shampoos en stylingproducten ook scheer producten, lichaamsverzorgingsproducten en een anti haaruitval programma. De producten van American Crew zijn onderverdeeld in de volgende gamma’s; Classic, Citrus Mint, Tea Tree, Shave en Trichology. American Crew producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die haar en hoofdhuid beschermen.

American Crew is uiteraard verkrijgbaar bij Marc & Wout van de Hare.
Interesse in één van deze producten? Neem dan contact op!

Tags:

Afspraak maken

Afspraak maken

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 15:30
Gesloten

Kapsalon award 2015

Bezoekadres

Van de Hare Amsterdam Barbers
Singel 274
1016 AC Amsterdam

Telefoon: 020 624 2089
E-mail: info@vandehare.nl

Wat zeggen anderen?

Facebook