020 624 20 89
info@vandehare.nl
 
 

American Crew Citrus Mint Cooling Conditioner

American Crew Citrus Mint Cooling Conditioner

American Crew Citrus Mint Cooling Conditioner

PH-Neutraal voor elk haartype
De niet-vetmakende, hydraterende formule geeft het haar een souplesse en bescherming zonder het te verzwaren. Daarbij stimuleert de conditioner de hoofdhuid en geeft een ongekend fris gevoel. Bevat uitsluitend natuurlijke oliën (een combinatie van limoen sinaasappel, pepermunt en groene munt), geen synthetische geurstoffen. Natuurlijke oliën die reinigen, kalmeren, de zintuigen prikkelen en de hoofdhuid stimuleren.

American Crew
American Crew is de Official Supplier to Men van uitstekende verzorgingsproducten. American Crew biedt u naast de vele shampoos en stylingproducten ook scheer producten, lichaamsverzorgingsproducten en een anti haaruitval programma. De producten van American Crew zijn onderverdeeld in de volgende gamma’s; Classic, Citrus Mint, Tea Tree, Shave en Trichology. American Crew producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die haar en hoofdhuid beschermen.

American Crew is uiteraard verkrijgbaar bij Marc & Wout van de Hare.
Interesse in één van deze producten? Neem dan contact op!

Tags:

Afspraak maken

Afspraak maken

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 15:30
Gesloten

Kapsalon award 2015

Bezoekadres

Van de Hare Amsterdam Barbers
Singel 274
1016 AC Amsterdam

Telefoon: 020 624 2089
E-mail: info@vandehare.nl

Wat zeggen anderen?

Facebook